Sudedamosios dalys
8 burokėliai
2 valg. šaukštai šaltai spausto rapsų aliejaus
1 valg. šaukšt. „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
1-2 arbat. šaukšt. smulkios druskos
200 g supjaustyto gabalėliais feta sūrio
50 g kedrų riešutų
Užpilui
50 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
3 valg. šaukšt. aliejaus
2 valg. šaukšt. balzaminio acto
1 valg. šaukšt. šviežių smulkiai trintų čiobrelių
1 žiupsnelis maltų pankolių
Paruošimo instrukcijos
Nuplaukite burokėlius. Virkite apie 30 minučių, kol jie suminkštės. Užpilkite juos šaltu vandeniu ir nulupkite. Supjaustykite kiekvieną burokėlį į keturias dalis ir sudėkite į aliejumi pateptą kepimo formą. Sumaišykite cukrų su aliejumi ir apipilkite šiuo mišiniu burokėlių gabalėlius. Apibarstykite druska. Kepkite vidurinėje orkaitės lentynoje 225 °C temperatūroje apie 10 minučių.
Sumaišykite užpilo sudedamąsias dalis. Pakepinkite kedrų riešutus ant sausos keptuvės. Sudėkite burokėlius į keturis dubenėlius arba lėkštes. Apibarstykite feta sūriu ir kedrų riešutais. Užpilkite užpilu arba patiekite atskirai.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?


Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų pyragaičiai
Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.


Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.