Sudedamosios dalys
300 g cukraus
300 g kvietinių miltų
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
100 ml verdančio vandens
Įdarui
125 g sviesto arba margarino
100 ml pieno
3 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
Papuošimui
100 ml stambiai smulkintų riešutų
50 ml stambiai smulkinto pieniško šokolado
Gaminimo eiga
Ištepkite ir pabarstykite apvalią kepimo formą. Nustatykite 200° temperatūrą.
Gerai ištrinkite kiaušinius su cukrumi. Sumaišykite miltus, vanilinį cukrų bei kepimo miltelius ir supilkite anksčiau gautą masę. Įpilkite vandens.
Gautą masę supilkite į kepimo formelę ir pabarstykite smulkintais riešutais. Maždaug 40 min. kepkite orkaitės viduryje. Šiltą pyragą pabarstykite smulkintu šokoladu. Leiskite ataušti ant grotelių.
Supilkite į puodą pieną ir maistinius riebalus, sumaišykite ir leiskite virti 3 min. Įmaišykite vanilinį cukrų.
Perpjaukite pyragą per pusę ir ant abiejų perpjautų pusių užpilkite pieno mišinio ir vėl sudėkite.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais. Sukūrėme čatnių receptų, kviečiame juos išbandyti!
Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių. Išbandykite mini arba daugiasluosknius sūrio pyragaičius. Visada laimėsite, jei pyragas bus aviečių, karamelės ar citrinų skonio!