Sudedamosios dalys
250 g razinų
10 džiovintų figų
10 džiovintų abrikosų
150 ml konjako arba apelsinų sulčių
250 g sviesto
135 g „Dansukker“ drėgnojo cukraus „Farino“
4 kiaušinių
240 g miltų
50 g sveikų migdolų
65 g sveikų lazdynų riešutų
2 šaukštelių kepimo miltelių
Sviesto ir duonos trupinių kepimo formai
Paruošimo instrukcijos
Supjaustykite vaisius gabalėliais ir dubenyje sumaišykite su konjaku ar sultimis. Palikite 1 val.
Stačiakampę 2 litrų talpos duonos kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite duonos trupiniais. Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C.
Išsukite sviestą ir cukrų iki purios masės. Maišydami po vieną įmuškite kiaušinius. Suberkite miltus, vaisių mišinį ir sudėkite likusias sudedamąsias dalis. Gerai išmaišykite.
Mišinį supilkite į formą ir kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės apie 1,5 val. Prieš išimdami pyragą iš formos, leiskite jam ataušti 10 min.
Pyragą pabarstykite cukraus milteliais ir patiekite supjaustytą plonais gabaliukais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai
Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.