Pyragas su razinomis

Įvertinimas (8 vnt)

Sudedamosios dalys

175 g sviesto arba margarino
175 g rudojo Demerara cukraus
4 kiaušiniai
400 ml kvietinių miltų
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
250 g razinų
3 valgomieji šaukštai šviežiai spaustų citrinų sulčių, romo arba konjako

Paruošimo instrukcijos

Maistinius riebalus ir cukrų sumaišykite taip, kad gauta masė būtų balta ir puri. Maišyti geriausia elektriniu maišytuvu. Stipriai maišydami įmuškite kiaušinius (po vieną).
Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius ir suberkite į anksčiau gautą masę. Supilkite skystį.
Kepimo folija išklokite pailgą 2 l talpos formelę. Folija palikite išsikišusią virš kraštų. Supilkite tešlą į formelę.
Maždaug 50 min. nustatę 175° temperatūrą kepkite ant grotelių apatinėje orkaitės dalyje. Patikrinkite, ar pyrago vidurys yra sausas. Prieš išimdami pyragą iš formelės, leiskite jam ataušti. Į foliją suvyniotą pyragą laikykite šaldytuve. Prieš supjaustydami plonomis riekelėmis, leiskite jam pora dienų pastovėti.
Šį pyragą galima šaldyti.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai

Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai

Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas

Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.