Pyragas su razinomis

Įvertinimas (8 st)

Sudedamosios dalys

175 g sviesto arba margarino
175 g rudojo Demerara cukraus
4 kiaušiniai
400 ml kvietinių miltų
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
250 g razinų
3 valgomieji šaukštai šviežiai spaustų citrinų sulčių, romo arba konjako

Paruošimo instrukcijos

Maistinius riebalus ir cukrų sumaišykite taip, kad gauta masė būtų balta ir puri. Maišyti geriausia elektriniu maišytuvu. Stipriai maišydami įmuškite kiaušinius (po vieną).
Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius ir suberkite į anksčiau gautą masę. Supilkite skystį.
Kepimo folija išklokite pailgą 2 l talpos formelę. Folija palikite išsikišusią virš kraštų. Supilkite tešlą į formelę.
Maždaug 50 min. nustatę 175° temperatūrą kepkite ant grotelių apatinėje orkaitės dalyje. Patikrinkite, ar pyrago vidurys yra sausas. Prieš išimdami pyragą iš formelės, leiskite jam ataušti. Į foliją suvyniotą pyragą laikykite šaldytuve. Prieš supjaustydami plonomis riekelėmis, leiskite jam pora dienų pastovėti.
Šį pyragą galima šaldyti.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.