Trupininiai obuolių skonio keksiukai

12 vienetų

Įvertinimas (1 st)

Sudedamosios dalys

Trupininei tešlai
40 g sviesto arba margarino
100 ml pusryčių dribsnių
50 ml kvietinių miltų
150 ml „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus

Tešlai
425 ml kvietinių miltų
200 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1 kiaušinis
175 ml pieno
50 ml aliejaus

Įdarui
2 obuoliai
maltas cinamonas

Paruošimo instrukcijos

Sumaišykite trupininės tešlos sudedamąsias dalis. Nulupkite obuolius, supjaustykite perpus, išimkite sėklas, supjaustykite plonomis skiltelėmis ir apibarstykite maltu cinamonu. Sumaišykite visas tešlos sudedamąsias dalis. Išpilkite tešlą į keksiukų formą. Įspauskite į tešlą obuolių skilteles. Pabarstykite trupiniais. Kepkite orkaitės viduryje 200 °C temperatūroje apie 15 minučių.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.