Bruknių uogienė

Tradicinė bruknių uogienė yra greitai pagaminama ir puikiai tinka prie daugumos patiekalų. Patiekite pačių pagamintą bruknių uogienę prie mėsos kukuliukų, paukštienos ar pusryčių košės.

Įvertinimas (2 vnt)

Sudedamosios dalys

1 kg bruknių
500 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
50 ml vandens
60 ml susmulkintų rozmarinų

Paruošimo instrukcijos

Uogas nuplaukite ir sutraiškykite.

Į prikaistuvį suberkite uogas, suberkite cukrų uogienėms, įpilkite vandens. Pagardinkite rozmarinais. Maišydami virkite 5 minutes.

Nugriebkite putas. Uogienę išpilstykite į švarius stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.

Patarimas: patiekite su sūriu arba kaip pagardą prie kitų patiekalų.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai

Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai

Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas

Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.