Dovanų
idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. Taigi įkurkite savo virtuvėje tikrą nykštukų gamyklėlę ir pajuskite Kalėdų dvasią, sklindančią ten, kur kuriami saldumynai ir čeža dovanų maišeliai.

Šokoladinių sausainių paruoštukas stiklainėlyje

Karšto šokolado gardėsis

Grietinėlės triufeliai

Irisai su šafranu ir pistacijomis

Triufeliai su aitriosiomis paprikomis

Pyragas „Snickers“

Vaniliniai irisai su sūdytais skrudintais migdolais

Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė

Karameliniai saldainiai su riešutais

Kalėdiniai pyragėliai

Karamelinis padažas

Šaltalankių džemas

Saldymedžių skonio skrudinti migdolai su druska

Šokoladiniai karameliniai saldainiai su pagardu

Figų marmeladas

Želiniai saldainiai

Sausainių mišinys stiklainyje

Citrinų kremas

Uogų triufeliai

Dumplainių marmeladas

Riešutų ir karamelės sausainiai

Etikečių aparatas

Lengvai pasigaminkite nuostabias įvairių spalvų etiketes ir stalo korteles su įvairiais piešiniais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.