Karamelinis padažas

Pagaminti karamelinį padažą yra labai paprasta ir lengva. Į savo karamelinį padažą pridėkite įvairių priedų, pavyzdžiui, turkiškų pipirų ar švediško „Polkagris" saldainio lazdelę. Dera su ledais, pyragais arba gali būti patiektas kaip desertas.

1 stiklainiukas

20 min.

Įvertinimas (0 st)

Sudedamosios dalys

190 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
30 g sviesto
200 ml grietinėlės

Pagardai (pagal skonį)
50 g saldymedžio (smulkinto)
50 g mėtinių ledinukų (traiškytų)

Paruošimo instrukcijos

Prikaistuvyje sumaišykite nerafinuotą cukranendrių cukrų ir sviestą. Pavirkite apie 2 min., kol masė pradės karamelizuotis arba tirštėti.

Pamažu, saugodami, kad nesitaškytų, supilkite grietinėlę ir pridėkite norimų pagardų.
Pavirkite dar maždaug 4 min. Išpilstykite į stiklainiukus.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.