Sudedamosios dalys
190 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
30 g sviesto
200 ml grietinėlės
Pagardai (pagal skonį)
50 g saldymedžio (smulkinto)
50 g mėtinių ledinukų (traiškytų)
Gaminimo eiga
Prikaistuvyje sumaišykite nerafinuotą cukranendrių cukrų ir sviestą. Pavirkite apie 2 min., kol masė pradės karamelizuotis arba tirštėti.
Pamažu, saugodami, kad nesitaškytų, supilkite grietinėlę ir pridėkite norimų pagardų.
Pavirkite dar maždaug 4 min. Išpilstykite į stiklainiukus.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis
Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Vasaros uogos kepiniams
Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Vasaros desertai
Vasarą svečiams ypatingai patiks saldžiai rūgštus arba gaivus desertas. Čia rasite mūsų nuostabių vasaros desertų patarimų ir idėjų.
Vaisiai ir uogos butelyje
Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.