Sudedamosios dalys
125 g kambario temperatūros sviesto
60 g „Dansukker“ cukraus miltelių
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
2 žiupsneliai druskos
1 kiaušinio baltymas
150 g paprastų miltų
Įdaras
20 g sviesto
1 šaukštas „Dansukker“ šviesiojo sirupo
1,5 šaukšto „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
30 g smulkintų migdolų
Gaminimo eiga
Suplakite sviestą, cukraus miltelius, vanilinį cukrų ir druską. Supilkite kiaušinio baltymą, suberkite miltus ir plakite, kol gausite vientisą tešlą.
Tešlą padalykite į dvi dalis, kurių kiekvieną iškočiokite į maždaug 2 cm storio gabalus. Plonai paskleiskite tešlą ant kepimo popieriaus ir viduryje per visą ilgį padarykite griovelį įdarui. Padėkite į šaldytuvą, kol ruošite įdarą.
Ištirpinkite visas įdaro sudedamąsias dalis prikaistuvyje ant mažos ugnies. Mišinį supilkite ant silikoninio kepimo kilimėlio arba aliejumi ištepto kepimo popieriaus. Leiskite ataušti.
Iš įdaro suformuokite dvi „dešreles“ ir sudėkite į griovelius.
Sausainius kepkite 8–10 min iki 190 °C įkaitintoje orkaitėje. Ištraukite iš orkaitės ir iš karto supjaustykite gabalėliais. Leiskite ataušti.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.