Saldymedžių skonio skrudinti migdolai su druska

Įvertinimas (1 vnt)

Sudedamosios dalys

200 g saldžiųjų migdolų
60 g „Dansukker“ cukraus miltelių
70 g „Dansukker“ cukraus „Farinas“
1 šaukšto vandens
Druskos

Paruošimo instrukcijos

Į prikaistuvį suberkite saldžiuosius migdolus ir cukraus miltelius, cukrų „Farinas“ ir vandenį. Nustatykite didžiausią viryklės kaitrumą ir kruopščiai maišykite.
Sumažinkite ugnį ir įberkite druskos. Maišykite, kol cukrus visiškai ištirps. Nuolat reguliuokite ugnį, kad cukrus nepridegtų.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus. Pabarstykite trupučiu druskos. Ataušusius migdolus susmulkinkite.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai

Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais

Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta

Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.