Sudedamosios dalys
225 g tamsaus šokolado
150 ml plaktos grietinėlės
1 valgomasis šaukštas konjako (galima ir nepilti)
100 g (175 ml) „Dansukker“ cukraus miltelių
1 valgomasis šaukštas stiprios, šaltos kavos
kakavos miltelių
Paruošimo instrukcijos
Nulupkite migdolų odelę ir supjaustykite juos juostelėmis. Sumaišykite migdolų juosteles su cukraus milteliais ir paskleiskite mišinį ant skardos išklotos kepimo popieriumi. Paskrudinkite migdolus 200 °C karštyje, kad pasidarytų aukso rusvos spalvos. Ištirpdinkite šokoladą į karštą vandenį įstatytame inde. Įmaišykite skrudintus migdolus. Paskirstykite mišinį mažomis porcijomis į popieriaus formeles. Palikite sustingti.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai
Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.