Uogų triufeliai

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

150 g uogų, pvz., juodųjų vynuogių arba aviečių
100 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
300 g tarkuoto šokolado
50 g sviesto arba margarino

Papuošimui
200 g juodojo šokolado
200 g lazdyno riešutų

Paruošimo instrukcijos

Paskrudinkite lazdyno riešutus sausoje keptuvėje. Nutrinkite odeles rankšluosčiu. Riešutus gana smulkiai sukapokite. Atidėkite į šoną.

Suberkite tarkuotą šokoladą į dubenį. Pavirkite uogas ir cukrų 5 minutes. Ištrinkite per sietelį kratydami ant šokolado. Pridėkite maistinių riebalų ir maišykite, kol masė taps vientisa. Suformuokite iš jos rutuliukus ir pastatykite į šaldytuvą. Ištirpdykite papuošimui skirtą šokoladą įstatytame į vandenį inde ir įmerkite į jį atvėsusius rutuliukus. Pavoliokite juos kapotuose riešutuose.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Valentinas kviečia prie stalo

Iš tiesų Meilės diena tęsiasi visus metus. Tačiau būtent vasario 14 d. meilei skiriamas ypatingas dėmesys. Tada kaip tik yra tinkama proga paruošti gardėsių.

Žiemos iškyla

Gražią žiemos dieną visų nuotaika būna tiesiog puiki! Tačiau linksmybėms lauke reikia daug energijos.

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta

Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.