Sudedamosios dalys
150 g uogų, pvz., juodųjų vynuogių arba aviečių
100 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
300 g tarkuoto šokolado
50 g sviesto arba margarino
Papuošimui
200 g juodojo šokolado
200 g lazdyno riešutų
Gaminimo eiga
Paskrudinkite lazdyno riešutus sausoje keptuvėje. Nutrinkite odeles rankšluosčiu. Riešutus gana smulkiai sukapokite. Atidėkite į šoną.
Suberkite tarkuotą šokoladą į dubenį. Pavirkite uogas ir cukrų 5 minutes. Ištrinkite per sietelį kratydami ant šokolado. Pridėkite maistinių riebalų ir maišykite, kol masė taps vientisa. Suformuokite iš jos rutuliukus ir pastatykite į šaldytuvą. Ištirpdykite papuošimui skirtą šokoladą įstatytame į vandenį inde ir įmerkite į jį atvėsusius rutuliukus. Pavoliokite juos kapotuose riešutuose.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais. Sukūrėme čatnių receptų, kviečiame juos išbandyti!
Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių. Išbandykite mini arba daugiasluosknius sūrio pyragaičius. Visada laimėsite, jei pyragas bus aviečių, karamelės ar citrinų skonio!