Uogų triufeliai

Įvertinimas (8 vnt)

Sudedamosios dalys

150 g uogų, pvz., juodųjų vynuogių arba aviečių
100 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
300 g tarkuoto šokolado
50 g sviesto arba margarino

Papuošimui
200 g juodojo šokolado
200 g lazdyno riešutų

Gaminimo eiga

Paskrudinkite lazdyno riešutus sausoje keptuvėje. Nutrinkite odeles rankšluosčiu. Riešutus gana smulkiai sukapokite. Atidėkite į šoną.

Suberkite tarkuotą šokoladą į dubenį. Pavirkite uogas ir cukrų 5 minutes. Ištrinkite per sietelį kratydami ant šokolado. Pridėkite maistinių riebalų ir maišykite, kol masė taps vientisa. Suformuokite iš jos rutuliukus ir pastatykite į šaldytuvą. Ištirpdykite papuošimui skirtą šokoladą įstatytame į vandenį inde ir įmerkite į jį atvėsusius rutuliukus. Pavoliokite juos kapotuose riešutuose.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis

Vasaros uogos kepiniams

Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.

Šeivamedžių kokteilis ir Rabarbarų kokteilis

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Panakota

Vasaros desertai

Vasarą svečiams ypatingai patiks saldžiai rūgštus arba gaivus desertas. Čia rasite mūsų nuostabių vasaros desertų patarimų ir idėjų.

Vaisiai ir uogos butelyje

Vaisiai ir uogos butelyje

Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.