Sudedamosios dalys
Stiklainiukui
120 g miltų
2 g druskos
60 g kakavos miltelių
190 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
130 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
200 g apvalių juodojo šokolado saldainiukų
100 g graikinių riešutų
Kiti produktai
300 g sviesto
4 kiaušiniai
Gaminimo eiga
Sausus produktus sudėkite į stiklainiuką. Visų pirma suberkite miltus ir druską. Tada sluoksniais berkite kakavą, rudąjį cukrų, cukrų „Panevėžio Plius“, šokoladinius saldainiukus ir sukapotus graikinius riešutus.
Užsukite dangtelį. Stiklainiuką papuoškite dailiu kaspinu, o etiketėje surašykite receptą. Įteikite kaip dovaną.
Šokoladinių sausainių receptas
Orkaitę įkaitinkite iki 175 °C temperatūros. Įjunkite kaitinimą iš viršaus ir apačios.
Ištirpinkite 300 g sviesto. Suberkite viršutinius stiklainiuko sluoksnius: graikinius riešutus ir šokoladą. Maišykite, kol šokoladas ištirps. Suberkite likusius produktus iš stiklainiuko. Gerai išmaišykite. Po vieną įmuškite 4 kiaušinius.
20 cm pločio ir 30 cm ilgio kepimo indą ištepkite riebalais ir išklokite kepimo popieriumi. Mišinį supilkite į kepimo indą. Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje 20–23 minutes. Palikite visiškai atvėsti.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.