Sudedamosios dalys
Karamelės įdaras
150 ml grietinėlės
45 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
Saldainių apvalkalas
150 g juodojo šokolado
Siūlomi pagardai (pasirinkite vieną iš siūlomų pagardų arba padalinkite saldinių tešlą dalimis ir gardinkite įvairiais pagardais)
• 11/4 šaukštelio pipirmėčių
• 1 g (2 pakeliai) šafrano
• 2 šaukšteliai malto cinamono
• 1 šaukštelis malto kardamono
Paruošimo instrukcijos
Storadugniame prikaistuvyje sumaišykite nerafinuotą cukranendrių cukrų, šviesųjį sirupą ir grietinėlę. Užvirkite. Virkite, kol gausite tirštą karamelinį kremą (apie 10 min.). Trumpam pailkite kremą ataušti.
Susmulkinkite šokoladą ir ištirpinkite į karštą vandenį įdėtame dubenyje.
Saldainių formelių vidų ištepkite ištirpintu šokoladu ir įdėkite į šaldytuvą. Ištepkite dar kartą ir įdėkite į šaldytuvą, kad šokoladas sustingtų. Likusį šokoladą supilkite į konditerinį maišelį.
Pasirinkite vieną iš siūlomų pagardų. Jei pasirinkote šafraną, sumaišykite jį su 1 šaukšteliu cukraus.
Suberkite pagardą į karamelės kremą ir mišinį supilkite į konditerinį maišelį. Formeles pripildykite dviem trečdaliais kremo ir ant viršaus supilkite likusį šokoladą, kad suformuotumėte savotišką dangtelį.
Padėkite atvėsti į šaldytuvą. Paskui išimkite saldainius iš formelių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?


Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų pyragaičiai
Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.


Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.