Sudedamosios dalys
240 g kvietinių miltų
60 g „Dansukker“ cukraus miltelių
200 g atšildyto sviesto arba margarino
1 kiaušinio trynys
Morenginis mišinys
2 kiaušinių baltymai
65 g „Dansukker“ cukraus „Farinas“
10 g imbierinių meduolių prieskonių
Gaminimo eiga
Dubenyje sumaišykite miltus su cukraus milteliais. Sudėkite gabalėliais supjaustytus riebalus ir šakute išmaišykite iki duonos trupinių dydžio. Į tešlą įmaišykite kiaušinio trynį. Tešlą dėkite į šaldytuvą ir palikite mažiausiai 1/2 valandos. Išplakite kiaušinio baltymus iki standžių putų. Atsargiai įmaišykite cukrų ir prieskonius.
Iškočiokite tešlą, suformuodami maždaug 50 x 30 cm dydžio stačiakampį. Ant tešlos užtepkite morenginį mišinį. Suvyniokite tešlą, dėkite ją į šaldymo kamerą ir palikite maždaug 1/2 valandos, kad ritinėlis visiškai atšaltų. Įkaitinkite orkaitę iki 160 °C. Supjaustykite tešlos ritinėlį 1/2 cm storio griežinėliais ir sudėkite juos ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi. Kepkite centrinėje orkaitės dalyje maždaug 20 minučių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.