Velykų
kepiniai

Specialiai Velykoms surinkome kepinių receptus, pagal kuriuos gaminti gali visi, kas tik panorėtų. Pasiriškite prijuostę, pasiraitokite rankoves ir pasinerkite į kūrybą.

Velykiniai pyragėliai

Velykų pyragas

Ananasų pyragas

Mielinė Velykų boba

Citrininis sūrio pyragas su mangų kremu ir biskvitu su pistacijomis

Velykų skanėstai

Šokoladinis pyragas su džiovintomis slyvomis

Sūrio pyragas su citrinomis ir bazilikų padažu

Kreminis citrinų pyragas

Keksiukai „Velykų viščiukai“

Velykų trapios tešlos sausainiai

Keksiukai „Paukščiukai lizde“

Velykų zuikučiai

Šokoladinis pyragas su itališku morengu

Abrikosiniai keksiukai

Velykų migdoliniai sausainiai

Velykų ėriukai

Šokoladinis kokosinis tortas

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.