Sudedamosios dalys
100 g migdolų
300 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
3 kiaušinių baltymai
50 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
Geltonų maistinių dažų
Glajus
100 g natūralaus skonio tepamo varškės sūrio „Philadelphia“
100 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
1/2 g šafrano
Gaminimo eiga
Migdolus apvirkite, nulupkite odelę ir sumalkite. Sumaišykite migdolus su cukraus milteliais. Kiaušinių baltymus išplakite elektriniu mikseriu iki standžių putų. Supilkite cukrų ir išsukite morenginę masę iki standžių putų. Atsargiai įmaišykite į migdolų ir cukraus miltelių masę.
Šaukštu arba konditeriniu švirkštu dėkite masę ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Iš masės turėtumėte pagaminti apie 40 migdolinių sausainių. Palikite stovėti 15 minučių, tada kepkite apatinėje orkaitės lentynoje 150 °C temperatūroje maždaug 12-15 minučių.
Kepimo popierių su sausainiais išimkite iš kepimo skardos, padėkite ant grotelių ir palikite sausainius atvėsti. Sumaišykite visus glajui skirtus produktus. Ant vienos sausainių pusės užtepkite glajų ir ant viršaus uždėkite kitą sausainį. Laikykite vėsioje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.