Velykų migdoliniai sausainiai

Įvertinimas (11 vnt)

Sudedamosios dalys

100 g migdolų
300 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
3 kiaušinių baltymai
50 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
Geltonų maistinių dažų

Glajus
100 g natūralaus skonio tepamo varškės sūrio „Philadelphia“
100 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
1/2 g šafrano

Gaminimo eiga

Migdolus apvirkite, nulupkite odelę ir sumalkite. Sumaišykite migdolus su cukraus milteliais. Kiaušinių baltymus išplakite elektriniu mikseriu iki standžių putų. Supilkite cukrų ir išsukite morenginę masę iki standžių putų. Atsargiai įmaišykite į migdolų ir cukraus miltelių masę.

Šaukštu arba konditeriniu švirkštu dėkite masę ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Iš masės turėtumėte pagaminti apie 40 migdolinių sausainių. Palikite stovėti 15 minučių, tada kepkite apatinėje orkaitės lentynoje 150 °C temperatūroje maždaug 12-15 minučių.

Kepimo popierių su sausainiais išimkite iš kepimo skardos, padėkite ant grotelių ir palikite sausainius atvėsti. Sumaišykite visus glajui skirtus produktus. Ant vienos sausainių pusės užtepkite glajų ir ant viršaus uždėkite kitą sausainį. Laikykite vėsioje vietoje. 

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kokosiniai ir karameliniai kukurūzų spragėsiai

Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais

Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Mes turime receptų jaukiam vakarui!

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Šokoladinė kava

Gerai sušildo, kai šalta

Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.

Blynai su obuolių kompotu ir citrinų skonio grietinėle

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Apelsinų marmeladas

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Šokoladinis pyragas

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.