Sudedamosios dalys
200 g džiovintų slyvų
5 šaukštai brendžio
150 g juodojo šokolado
2 kiaušiniai
100 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
100 g sviesto
50 g „Dansukker“ cukraus „Farinas“
180 g maltų migdolų
3 šaukštai kakavos
2 šaukštai kvietinių miltų
3 baltymai
1 žiupsnis druskos
„Dansukker“ cukraus miltelių
Paruošimo instrukcijos
1. Nuplikytas ir nusausintas slyvas apliekite brendžiu, palikite 1–3 val. pamerktas.
2. Šokoladą ištirpinkite dubenėlyje virš karšto vandens garų. Kiaušinius su nerafinuotu cukranendrių cukrumi išplakite iki putų. Iki purumo išplakite kambario temperatūros sviestą su cukrumi „Farinas“. Įmaišykite ištirpintą šokoladą, išplaktus kiaušinius, maltus migdolus, kakavą, miltus. Kai masė bus vientisa, įmaišykite iki putų išplaktus baltymus su druska.
3. Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, susmeikite į tešlą slyvas. Kepkite 30 min. iki 160 °C įkaitintoje orkaitėje, o dar 20–25 min. – 180 °C orkaitėje. Iškeptą pyragą pabarstykite cukraus milteliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos
Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės
Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.