Sudedamosios dalys
125 g sviesto arba margarino
50 g „Dansukker“ cukraus „Farinas“
75 g „Dansukker” cukraus miltelių
1 valgomasis šaukštas kakavos
2 kiaušiniai
325 g kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
100 ml pieno
Įdaras
300 ml pieno
100 g manų kruopos
75 g sviesto arba margarino
75-100 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
2 valg. šaukšt. vanilinio cukraus
100 g kokosų drožlių
Papuošimui
200 g baltojo šokolado
1 žalioji citrina, geriau nepurkšta
1 citrina, geriau nepurkšta
Gaminimo eiga
Dubenyje elektriniu plakikliu suplakite maistinius riebalus, abiejų rūšių cukrų ir kiaušinius. Sumaišykite miltus, kakavą bei kepimo miltelius ir įdėkite į masę. Įpilkite pieną. Maždaug 24-26 cm skersmens kepimo formą sutepkite sviestu ir į ją įdėkite masę. Kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės 180 °C (155 °C su konvekcija) temperatūroje apie 30 minučių. Palikite atvėsti.
Puode sumaišykite pieną, manų kruopas ir maistinius riebalus ir virkite, kol masė sutirštės. Įdėkite abiejų rūšių cukrų ir kokosų drožles. Sudėkite masę ant torto viršaus.
Ištirpinkite šokoladą ant garų vonelės ir apibarstykite tortą. Nulupkite citriną ar žaliąją citriną, sutarkuokite žievę ir apibarstykite tortą. Palikite šaldytuve maždaug valandai.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui. Be to, juos paprasta derinti su įvairiausiais priedais. Pavyzdžiui, pabandykite pašlakstyti juos „Dansukker“ šviesiuoju sirupu.

Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.

Žiemos iškyla
Gražią žiemos dieną visų nuotaika būna tiesiog puiki! Tačiau linksmybėms lauke reikia daug energijos. Čia pateikiame nuostabių receptų, kurie puikiai tiks žiemos iškyloms, nes šiuos patiekalus galima laikyti termose.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado. Pasisemkite įkvėpimo iš puikių mūsų receptų.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių. Naudodami mūsų cukrų uogienėms arba cukrų marmeladams, marmelado pasigaminsite vos per keletą minučių.

Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais
Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Savaitgalį pasisemkite energijos, įsitaisę ant sofos prie televizoriaus su šeima, draugais ir kažkuo ypač skaniu. Mes turime receptų jaukiam vakarui!