Šokoladinis kokosinis tortas

apie 15 gabaliukų

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

125 g sviesto arba margarino
50 g „Dansukker“ cukraus „Farinas“
75 g „Dansukker” cukraus miltelių
1 valgomasis šaukštas kakavos
2 kiaušiniai
325 g kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
100 ml pieno

Įdaras
300 ml pieno
100 g manų kruopos
75 g sviesto arba margarino
75-100 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
2 valg. šaukšt. vanilinio cukraus
100 g kokosų drožlių

Papuošimui
200 g baltojo šokolado
1 žalioji citrina, geriau nepurkšta
1 citrina, geriau nepurkšta

Gaminimo eiga

Dubenyje elektriniu plakikliu suplakite maistinius riebalus, abiejų rūšių cukrų ir kiaušinius. Sumaišykite miltus, kakavą bei kepimo miltelius ir įdėkite į masę. Įpilkite pieną. Maždaug 24-26 cm skersmens kepimo formą sutepkite sviestu ir į ją įdėkite masę. Kepkite ant vidurinės orkaitės lentynėlės 180 °C (155 °C su konvekcija) temperatūroje apie 30 minučių. Palikite atvėsti.

Puode sumaišykite pieną, manų kruopas ir maistinius riebalus ir virkite, kol masė sutirštės. Įdėkite abiejų rūšių cukrų ir kokosų drožles. Sudėkite masę ant torto viršaus.

Ištirpinkite šokoladą ant garų vonelės ir apibarstykite tortą. Nulupkite citriną ar žaliąją citriną, sutarkuokite žievę ir apibarstykite tortą. Palikite šaldytuve maždaug valandai.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Triufeliai „Akys“

Helovinas

Leiskite vaikams persirengti ir nustebinkite juos gardžiais saldumynais.

Čatnis

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais. Sukūrėme čatnių receptų, kviečiame juos išbandyti!

Traškus obuolių pyragas

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Šokoladiniai makarunai

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.

Slyvų pyragas

Slyvos

Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!

Tiramisu sūrio pyragas

Sūrio pyragas

Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių. Išbandykite mini arba daugiasluosknius sūrio pyragaičius. Visada laimėsite, jei pyragas bus aviečių, karamelės ar citrinų skonio!