Ananasų pyragas

Ananasų pyragas

8 porcijos 1 valanda
Gardus ir neįtikėtinai lengvai paruošiamas ananasų pyragas. Avižiniai miltai pagrindui suteikia malonaus traškumo. Ananasų pyragas puikiai dera su plakta grietinėle.
Ananasų pyragas
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

    Pagrindas

    • 150 g sviesto
    • 75 ml „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
    • 250 ml pasirinktos rūšies miltų
    • 150 ml avižinių miltų
    • 1 žiupsnelis druskos

    Ananasų įdaras

    • 1 kiaušinis
    • 200 ml grietinės
    • 50 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
    • 5 g „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
    • 1 skardinė konservuotų ananasų (380 g)

    Patiekimui reikės

    • „Dansukker“ cukraus miltelių
    • plakamosios grietinėlės

    Įjungę ventiliatoriaus režimą, orkaitę įkaitinkite iki 175 °C.

    Ištirpintą sviestą dubenyje sumaišykite su cukranendrių cukrumi, abiejų rūšių miltais ir druska. Maišykite, kol neliks gumulėlių, tada palikite atvėsti. Maždaug 22 cm skersmens kepimo indą ištepkite riebalais. Miltuotais pirštais tešlą įspauskite į kepimo indą.

    Dubenyje iki lygios masės sumaišykite kiaušinius, grietinę, cukranendrių cukrų ir vanilinį cukrų. Konservuotų ananasų gabalėlius sutraiškykite ir tolygiai paskirstykite ant pagrindo formoje.

    Kepkite apatinėje orkaitės dalyje 25–30 minučių. Pabarstykite cukraus milteliais, papuoškite plakta grietinėle.

    Receptą sukūrė

    Dansukker

    ;