Sudedamosios dalys
1 skardinė abrikosų (425 g)
3 kiaušiniai
75 ml rapsų aliejaus
150 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 šaukštas vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
425 ml miltų
75 ml bulvių krakmolo
1 šaukštelis kepimo miltelių
250 ml pieno
Papuošti
„Dansukker“ cukraus miltelių
Gaminimo eiga
Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus į atskirus dubenėlius. Suplakite trynius ir rapsų aliejų, berkite miltų, krakmolo, kepimo miltelių ir druskos mišinį, pilkite pieną. Galiausiai sukrėskite iki standumo išplaktus kiaušinių baltymus. Gautą masę sukrėskite į 12 popierinių formelių ar riebalais pateptų specialių keksiukų indelių. Ant kiekvieno keksiuko viršaus apvalia puse į viršų uždėkite po abrikoso puselę. Kepkite iki 175 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje (arba iki 150 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje su ventiliatoriumi) apie 20 min. Iškepusius keksiukus pabarstykite cukraus milteliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis
Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Vasaros uogos kepiniams
Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Vasaros desertai
Vasarą svečiams ypatingai patiks saldžiai rūgštus arba gaivus desertas. Čia rasite mūsų nuostabių vasaros desertų patarimų ir idėjų.
Vaisiai ir uogos butelyje
Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.