Sudedamosios dalys
150 g miltų
50 g maltų lazdyno riešutų
Žiupsnelis druskos
60 g „Dansukker” cukranendrių cukraus „Demerara“
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
125 g sviesto arba margarino
1 trynys
Papuošti
50 g lakštais susmulkintų migdolų
60 g „Dansukker” šokolado skonio cukraus miltelių
Pora lašų vandens
Paruošimo instrukcijos
Sumaišykite tešlos ingredientus, įdėkite tešlą į plastikinį maišelį ir šaldykite ne trumpiau kaip 30 minučių.
Ant miltais pabarstyto stalo iškočiokite 4/5 tešlos iki 5 mm storio. Formelėmis išspauskite ėriukus. Virš jų tarkuokite likusią tešlą, tai bus ėriukų garbanos. Įspauskite migdolų lakštus, tai bus ėriukų ausys. Sudėkite ėriukus ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 175 °C temperatūros, apie 10 minučių.
Atvėsus sausainiams, sumaišykite šokolado skonio cukraus miltelius su pora lašų vandens, supilkite gautą masę į konditerinį švirkštą ir nupieškite ėriukams akis ir nosytes.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai
Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.