Sudedamosios dalys
Glajus
300 g natūralaus skonio tepamo varškės sūrio „Philadelphia“
100 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
3 šaukštai „Dansukker“ šviesiojo sirupo
1 šaukštas vanilinio cukraus
Papuošti
200 g kokoso drožlių
12 nesmulkintų migdolų
Saldainių
Gaminimo eiga
Iškepkite keksiukus pagal pateiktą receptą. Leiskite atvėsti iš išimkite iš formelių. Sumaišykite kartu visus glajaus produktus. Sausoje keptuvėje lengvai paskrudinkite kokosą. Keksiukų viršų ir šonus aptepkite glajumi. Apvoliokite juos kokoso drožlėse. Snapą padarykite iš migdolo, o akis, skiauterę ir kojas – iš saldainių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais
Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Mes turime receptų jaukiam vakarui!
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.