Naujametiniai
desertai

Jokia Naujųjų metų vakarienė neapsieina be prašmatnaus naujametinio deserto. Čia mes surinkome mūsų geriausius šventinius patarimus, kaip praleisti paskutines nueinančių metų valandas. Patiekite savo naujametinį desertą gražiose stiklinėse taurėse su bengališkomis ugnelėmis ir linksmai pasitikite Naujuosius metus.

Naujametis desertas su šokoladine ir avietine panakota

Tiramisu sūrio pyragas

Baltojo šokolado ledai su aviečių šerbetu ir pistacijomis

Šampaninė panakota

Nuogas obuolių tortas su imbieriniu glajumi

Šokoladiniai fondantai

Sūrio pyragas su citrinomis ir bazilikų padažu

Apelsinų šerbetas su šokolado trupiniais

Raudonųjų greipfrutų šerbetas

Naujametinis šampano šerbetas

Ledai su citrusiniais vaisiais ir kardamonais

Nekepta krembriulė

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.