Sudedamosios dalys
Karameliniai ledai
4 kiaušinių tryniai
50g „DanSukker“ šviesaus Muscovado cukraus
210g „DanSukker“ šviesaus sirupo
350ml plakamosios grietinėlės
Kavai
600-800ml espesso ar stiprios kavos
Gaminimo eiga
Sumaišykite kiaušinių trynius, cukrų ir 70g sirupo. Grietinėlę ir likusį sirupą užvirinkite. Į šiltą grietinėlės mišinį įmaišykite kiaušinių masę. Perkoškite per smulkų sietelį.
Leiskite tešlai atvėsti prieš ją įdėdami į ledų gaminimo aparatą arba į šaldiklį. Jei gaminate ledus be ledų gaminimo aparato, užšaldykite bent 5 valandas ir retkarčiais pamaišykite.
Įdėkite po kaušelį ledų į stiklines. Užpilkite kava ir iškart patiekite.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Imbieriniai sausainiai
Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.
Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.
Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.
Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.