Sudedamosios dalys
Apelsinų šerbetas
500 ml šviežių apelsinų sulčių
70 g „Dansukker“ cukraus marmeladams
70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
2 kiaušinių baltymai
Šokolado trupiniai
50 g sviesto (kambario temperatūros)
50 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
60 g miltų
7,5 g kakavos miltelių
1 žiupsnelis druskos
Paruošimo instrukcijos
1. Iš pradžių paruoškite apelsinų šerbetą. Apelsinų sultis, cukrų marmeladams ir sirupą užvirkite, tada ant mažos ugnies pakaitinkite dar 30 sekundžių. Palikite atvėsti.
2. Iki standumo išplakite kiaušinių baltymus ir pamažu įmaišykite į apelsinų sulčių mišinį. Gerai išmaišykite. Mišinį išsukite ledų gamybos aparate arba dėkite į šaldytuvą ne trumpiau kaip 5 valandoms (ir retkarčiais permaišykite).
3. Kol ruošiate šokolado trupinius, įkaitinkite orkaitę iki 180 °C.
4. Visus produktus sumaišykite ir paskirstykite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi. Kepkite apie 12 minučių. Retkarčiais trupinius permaišykite. Palikite atvėsti.
5. Trupinius supilkite į stiklinę ir užkrėskite kaušelį apelsinų šerbeto. Pabarstykite šokolado trupiniais ir patiekite.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos
Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės
Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.