Sudedamosios dalys
Apelsinų šerbetas
500 ml šviežių apelsinų sulčių
70 g „Dansukker“ cukraus marmeladams
70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
2 kiaušinių baltymai
Šokolado trupiniai
50 g sviesto (kambario temperatūros)
50 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
60 g miltų
7,5 g kakavos miltelių
1 žiupsnelis druskos
Gaminimo eiga
1. Iš pradžių paruoškite apelsinų šerbetą. Apelsinų sultis, cukrų marmeladams ir sirupą užvirkite, tada ant mažos ugnies pakaitinkite dar 30 sekundžių. Palikite atvėsti.
2. Iki standumo išplakite kiaušinių baltymus ir pamažu įmaišykite į apelsinų sulčių mišinį. Gerai išmaišykite. Mišinį išsukite ledų gamybos aparate arba dėkite į šaldytuvą ne trumpiau kaip 5 valandoms (ir retkarčiais permaišykite).
3. Kol ruošiate šokolado trupinius, įkaitinkite orkaitę iki 180 °C.
4. Visus produktus sumaišykite ir paskirstykite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi. Kepkite apie 12 minučių. Retkarčiais trupinius permaišykite. Palikite atvėsti.
5. Trupinius supilkite į stiklinę ir užkrėskite kaušelį apelsinų šerbeto. Pabarstykite šokolado trupiniais ir patiekite.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais. Sukūrėme čatnių receptų, kviečiame juos išbandyti!
Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių. Išbandykite mini arba daugiasluosknius sūrio pyragaičius. Visada laimėsite, jei pyragas bus aviečių, karamelės ar citrinų skonio!