2 želatinos lapeliai
250 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
150 ml vandens
500 ml putojančiojo vyno
Aviečių padažas
100 ml šaldytų aviečių
200 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
100 g baltojo šokolado
Želatinos lapelį pamerkite į šaltą vandenį. Vandenyje ištirpinkite cukraus miltelius. Užvirkite. Nukelkite nuo viryklės. Nusunkite želatinos lapelį ir maišydami dėkite į prikaistuvį. Pilkite vyną. Paruoštą masę supilkite į dešimt nedidelius indelius. Uždenkite aliuminio folija ir įdėkite šaukštą ar pagaliuką. Įdėkite į šaldiklį.
Aviečių padažas
Šaldytas avietes pakaitinkite iki virimo. Leiskite atvėsti. Avietes sumaišykite su cukraus milteliais. Nuspauskite per tankų sietelį. Šampano šerbetą tiekite su aviečių padažu ir kapotu baltuoju šokoladu.
Receptą sukūrė