Nekepta krembriulė

Ši nekepta krembriulė – saldus viduriukas tarp klasikinės krembriulė ir panakotos. Pasiflorų želė šiam kreminiam desertui suteikia naują atspalvį.

4 vnt.

30 min. + 3 val. šaldytuve.

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

Pasiflorų želė
100 g pasiflorų sulčių (maždaug 8 vaisiai)
95 g „Dansukker“ cukraus marmeladams

Krembriulė
400 ml riebios grietinėlės
70 g „Dansukker“ cukraus marmeladams
10 g vanilinio cukraus
2 kiaušinių tryniai

Papuošimas
„Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus

Paruošimo instrukcijos

Pasiflorų minkštimą nuspauskite per sietelį. Prikaistuvyje pasiflorų sultis sumaišykite su cukrumi marmeladams ir pavirkite 30 sekundžių. Želę padalykite į atskiras formeles ir palaikykite šaldytuve apie 1 val., kad sustingtų.

Paruoškite krembriulė. Prikaistuvyje sumaišykite grietinėlę, cukrų marmeladams, vanilinį cukrų ir kiaušinių trynius. Nuolat maišydami pavirkite 3 minutes. Palikite mišinį vieną minutę pravėsti. Tada juo užpilkite pasiflorų želę. Formeles dar 2 valandoms vėl padėkite į šaldytuvą.

Krembriulė pabarstykite cukranendrių cukrumi ir karamelizuokite specialiu degikliu.

Patarimas! Galite naudoti ne tik šviežias, bet ir šaldytas pasifloras.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.