Sudedamosios dalys
Pasiflorų želė
100 g pasiflorų sulčių (maždaug 8 vaisiai)
95 g „Dansukker“ cukraus marmeladams
Krembriulė
400 ml riebios grietinėlės
70 g „Dansukker“ cukraus marmeladams
10 g vanilinio cukraus
2 kiaušinių tryniai
Papuošimas
„Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
Paruošimo instrukcijos
Pasiflorų minkštimą nuspauskite per sietelį. Prikaistuvyje pasiflorų sultis sumaišykite su cukrumi marmeladams ir pavirkite 30 sekundžių. Želę padalykite į atskiras formeles ir palaikykite šaldytuve apie 1 val., kad sustingtų.
Paruoškite krembriulė. Prikaistuvyje sumaišykite grietinėlę, cukrų marmeladams, vanilinį cukrų ir kiaušinių trynius. Nuolat maišydami pavirkite 3 minutes. Palikite mišinį vieną minutę pravėsti. Tada juo užpilkite pasiflorų želę. Formeles dar 2 valandoms vėl padėkite į šaldytuvą.
Krembriulė pabarstykite cukranendrių cukrumi ir karamelizuokite specialiu degikliu.
Patarimas! Galite naudoti ne tik šviežias, bet ir šaldytas pasifloras.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos
Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės
Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.