Nekepta krembriulė

Nekepta krembriulė

4 vnt. 30 min. + 3 val. šaldytuve.
Ši nekepta krembriulė – saldus viduriukas tarp klasikinės krembriulė ir panakotos. Pasiflorų želė šiam kreminiam desertui suteikia naują atspalvį.
Nekepta krembriulė
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

    Pasiflorų želė

    • 100 g pasiflorų sulčių (maždaug 8 vaisiai)
    • 95 g „Dansukker“ cukraus marmeladams

    Krembriulė

    • 400 ml riebios grietinėlės
    • 70 g „Dansukker“ cukraus marmeladams
    • 10 g vanilinio cukraus
    • 2 kiaušinių tryniai

    Papuošimas

    • „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus

    Pasiflorų minkštimą nuspauskite per sietelį. Prikaistuvyje pasiflorų sultis sumaišykite su cukrumi marmeladams ir pavirkite 30 sekundžių. Želę padalykite į atskiras formeles ir palaikykite šaldytuve apie 1 val., kad sustingtų.

    Paruoškite krembriulė. Prikaistuvyje sumaišykite grietinėlę, cukrų marmeladams, vanilinį cukrų ir kiaušinių trynius. Nuolat maišydami pavirkite 3 minutes. Palikite mišinį vieną minutę pravėsti. Tada juo užpilkite pasiflorų želę. Formeles dar 2 valandoms vėl padėkite į šaldytuvą.

    Krembriulė pabarstykite cukranendrių cukrumi ir karamelizuokite specialiu degikliu.

    Patarimas! Galite naudoti ne tik šviežias, bet ir šaldytas pasifloras.

    Receptą sukūrė

    Dansukker

    ;