Raudonųjų greipfrutų šerbetas

Raudonųjų greipfrutų šerbetas ne tik yra gardus, bet ir žavi savo blyškiai rausva spalva. Gaivus, aitrokas, nuostabiai skanus šerbetas. Tobulas desertas svečiams pavaišinti.

6 taurės

40 min. + 5 val. šaldiklyje

Įvertinimas (0 st)

Sudedamosios dalys

210 g „Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
150 ml vandens
tarkuota 1 greipfruto žievelė
300 ml šviežių greipfrutų sulčių (prireiks maždaug 3 vaisių)
1 kiaušinio baltymas

Paruošimo instrukcijos

Prikaistuvyje cukrų ir tarkuotą žievelę sumaišykite su šviesiuoju sirupu ir vandeniu. Pavirkite maždaug 5 min. Nukoškite žieveles ir palikite sirupą atvėsti.

Išspauskite greipfrutų sultis ir supilkite į sirupą. Iki standumo išplaktus kiaušinių baltymus įmaišykite į sirupą.

Mišinį išsukite ledų gamybos aparate arba dėkite į šaldytuvą ne trumpiau kaip 5 valandoms (ir retkarčiais permaišykite). Šerbetą sudėkite į 6 taures ir patiekite.

Patarimas! Jeigu norisi mažiau kartumo, 100 ml greipfrutų sulčių galima pakeisti 100 ml apelsinų sulčių.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.