Nuostabusis
braškių sezonas

Vasara - nuostabus braškių sezonas! Braškės, be abejonės, yra skanios šviežios, bet kodėl gi nepasisėmus įkvėpimo iš mūsų receptų su braškėmis?

Vasariškas tortas

Itališki braškiniai ledai

Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis

Braškinis sūrio pyragas su rabarbarų kompotu

Šveicariškas vyniotinis su braškių putėsiais ir levandų cukrumi

Braškių uogienė su kardamonu ir žaliosiomis citrinomis

Originalus žaliųjų citrinų pyragas

Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis

Gaivinantis braškių sirupo gėrimas

Užšaldykite uogas

Uogas, kurias ketinate užšaldyti, apibarstykite cukrumi arba užpilkite sirupu. Prieš pildami sirupą ant uogų įsitikinkite, kad jis yra šaltas. Nesaldintas uogas šaldiklyje galima laikyti 3-4 mėnesius, o saldintas - mažiausiai 1 metus.

Greipfrutų ir braškių marmeladas

Braškiniai keksiukai su braškių glaistu

Arbūzų ir braškių uogienė

Gaivus vasariškas punšas su braškių arba aviečių sirupu

Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais

Braškių gėlės

Braškinė tekila

Braškių pyragas

Braškių ir bananų uogienė

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.