
Nuostabusis
braškių sezonas
Vasara - nuostabus braškių sezonas! Braškės, be abejonės, yra skanios šviežios, bet kodėl gi nepasisėmus įkvėpimo iš mūsų receptų su braškėmis?

Šveicariškas vyniotinis su braškių putėsiais ir levandų cukrumi

Braškių uogienė su kardamonu ir žaliosiomis citrinomis
Užšaldykite uogas
Uogas, kurias ketinate užšaldyti, apibarstykite cukrumi arba užpilkite sirupu. Prieš pildami sirupą ant uogų įsitikinkite, kad jis yra šaltas. Nesaldintas uogas šaldiklyje galima laikyti 3-4 mėnesius, o saldintas - mažiausiai 1 metus.

Gaivus vasariškas punšas su braškių arba aviečių sirupu

Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos
Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės
Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.