Sudedamosios dalys
2 kiaušinių tryniai
60 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
5 g vanilinio cukraus
250 ml pieno
70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
200 ml riebios grietinėlės
250 g braškių
15 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
Paruošimo instrukcijos
Kiaušinių trynius, cukrų ir vanilinį cukrų išplakite iki purumo.
Prikaistuvyje užvirinkite pieną ir šviesųjį sirupą. Į kiaušinių plakinį įpilkite šiek tiek pieno su sirupu ir išmaišykite. Tada supilkite likusią dalį ir vėl išmaišykite.
Kremą vėl supilkite į prikaistuvį ir pavirkite 6–8 minutes arba kol temperatūra pasieks 85 °C temperatūros. Kremas negali užvirti. Nuolat maišykite.
Į kriauklę prileiskite ledinio vandens. Kremą nukoškite, supilkite į švarų dubenį ir pastatykite į ledinį vandenį, kad greičiau atvėstų. Kremą 1 valandą palaikykite šaldytuve, kol sutirštės.
Grietinėlę išplakite iki purumo ir įmaišykite į kremą. Braškes sutrinkite su cukrumi ir taip pat įmaišykite į kremą.
Ledų aparate kremą sukite iki tirštos, kreminės konsistencijos. Padėkite į šaldiklį.
Jeigu neturite ledų aparato, ledų masę supilkite į indą ir padėkite į šaldiklį. Po 40 minučių ledus išimkite ir permaišykite elektriniu plaktuvu. Šią procedūrą pakartokite 2–3 kartus. Šaldykite 4–5 valandas.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?


Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų pyragaičiai
Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.


Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.