Tešla
Žaliųjų citrinų įdaras
Papuošimui
Sumaišykite kubeliais supjaustytą sviestą ir kitus tešlai skirtus produktus. Lengvai paminkykite tešlą ant miltais pabarstyto paviršiaus. Uždenkite plėvele ir palaikykite šaldytuve maždaug 30 minučių. Tešlą sudėkite į stačiakampio formos kepimo indą (maždaug 13 x 36 cm) ir įspauskite.
Tešlos pagrindą kepkite orkaitės centre maždaug 10 minučių iki 175° C įkaitintoje orkaitėje.
Tuo tarpu paruoškite įdarą. Visus produktu sumaišykite iki vientisos masės.
Įdarą supilkite į tešlos pagrindą ir pakepkite orkaitės centre dar 15–20 minučių. Išimkite iš orkaitės ir palikite atvėsti.
Palaikykite šaldytuve dar maždaug 3 valandas. Papuoškite šviežiomis braškėmis ir tarkuota žaliosios citrinos žievele.
Receptą sukūrė