Naminiai
velykiniai
saldainiai

Velykos pirmiausia yra visų – tiek didelių, tiek mažų – smaližių metas. O skaniausi saldumynai yra tie, kuriuos pasigaminame patys. Suaugusiesiems prie kavos pasiūlykite konjako skonio kiaušinių formos pyragaičių, o naujaisiais mėgstamiausiais mažylių Velykų kiaušiniais tegu tampa Velykų triufeliai.

Saldainiai „Kiškio letenėlės“

Velykiniai kiaušiniai su kokosais

Velykiniai skanėstai „Rocky Road“

Velykiniai triufeliai

Romo kamuoliukai

Avietiniai zefyriukai

Prancūziška nuga su žemės riešutais ir pistacijomis

Rūgščios avietinės juostelės

Želiniai saldainiai

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.