Sudedamosios dalys
300 g juodojo šokolado
40 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
100 g sūdytų žemės riešutų
200 g irisų
300 g baltojo šokolado
80–100 g šokoladinių kiaušinių
30 g zefyriukų
Paruošimo instrukcijos
Garuose ištirpinkite šokoladą ir suberkite cukrų. Palaukite, kol šiek tiek atvės. Sukapokite žemės riešutus, susmulkinkite irisus. Atsargiai įmaišykite į karštą šokoladą. Mišinį supilkite į formą (maždaug 23 cm ilgio ir pločio).
Palaikykite šaldytuve maždaug 20 minučių. Tuo tarpu ištirpinkite baltąjį šokoladą. Leiskite šiek tiek pravėsti. Atsargiai supjaustykite šokoladinius kiaušinius, galite pasmulkinti ir zefyriukus. Beveik visus susmulkintus kiaušinius ir zefyriukus suberkite į baltąjį šokoladą. Saujelę pasilikite papuošimui.
Iš šaldytuvo išimkite formą su juoduoju šokoladu. Jį apšlakstykite ištirpintu baltuoju šokoladu. Viršų pabarstykite likusiais šokoladiniais kiaušiniais ir zefyriukais. Palaikykite šaldytuve kelias valandas, kol sustings.
Supjaustykite gabaliukais ir patiekite.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.