Sudedamosios dalys
150 g sviesto
150 g šokolado
3 kiaušiniai
100 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
2 šaukšteliai „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
½ šaukštelio jūros druskos
200 ml kvietinių miltų
2 šaukštai tamsaus romo (galima pakeisti 2 šaukštais „Dansukker“ auksaspalvio sirupo)
„Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“ kamuoliukams apvolioti
Paruošimo instrukcijos
Orkaitę įkaitinkite iki 175 °C. Kepimo skardą (20 x 20 cm) išklokite kepimo popieriumi. Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą. Nukelkite nuo viryklės ir sudėkite kapotą šokoladą. Dideliame dubenyje išplakite kiaušinius, supilkite sirupą, suberkite vanilinį cukrų ir druską.. Supilkite šokoladą ir įmaišykite miltus. Masę pilkite į kepimo skardą. Kepkite apie 10 min.. Leiskite visiškai atvėsti. Masę pilkite į didelį dubenį. Lėtai maišydami supilkite romą. Maišykite, kol masė bus vientisa ir galėsite suformuoti kamuoliukus. Suformuokite nedidelius kamuoliukus ir pavoliokite juos cukruje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.