Sudedamosios dalys
150 g sviesto
150 g šokolado
3 kiaušiniai
100 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
½ šaukštelio jūros druskos
200 ml kvietinių miltų
2 šaukštai tamsaus romo (galima pakeisti 2 šaukštais „Dansukker“ auksaspalvio sirupo)
„Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“ kamuoliukams apvolioti
Paruošimo instrukcijos
Orkaitę įkaitinkite iki 175 °C. Kepimo skardą (20 x 20 cm) išklokite kepimo popieriumi. Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą. Nukelkite nuo viryklės ir sudėkite kapotą šokoladą. Dideliame dubenyje išplakite kiaušinius, supilkite sirupą, suberkite vanilinį cukrų ir druską.. Supilkite šokoladą ir įmaišykite miltus. Masę pilkite į kepimo skardą. Kepkite apie 10 min.. Leiskite visiškai atvėsti. Masę pilkite į didelį dubenį. Lėtai maišydami supilkite romą. Maišykite, kol masė bus vientisa ir galėsite suformuoti kamuoliukus. Suformuokite nedidelius kamuoliukus ir pavoliokite juos cukruje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos
Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės
Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.