Sudedamosios dalys
50 g sviesto
120–140 g kokoso drožlių
90 g „Dansukker“ cukraus miltelių
70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
50 ml plakamosios grietinėlės
Papuošimas
200 g juodojo šokolado
100 g baltojo šokolado
karamelės spalvos (galima nedėti)
pabarstukų (pasirinktos rūšies ir spalvos)
Kvapiosios medžiagos
tarkuota vienos žaliosios citrinos žievelė
2–3 lašiukai pipirmėčių prieskonio
Paruošimo instrukcijos
Puode ištirpinkite sviestą ir sudėti likusius ingredientus. Jei norite, paskaninkite pasirinkta kvapiąją medžiagą.
Palikite atvėsti šaldytuve apie 30 minučių.
Suformuokite kaip kiaušinius ir palikite šaldiklyje apie 20 minučių. Tuo tarpu atskiruose induose ištirpdykite juodąjį ir baltąjį šokoladą.
Panardinkite kiaušinius į tirpintą juodąjį arba baltąjį šokoladą ir apibarstykite pabarstukais. Palikite vėsioje vietoje 20 minučių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai
Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.