Vakaro arbata
Sakoma, kad septynioliktojo amžiaus viduryje vakarinės arbatos tradiciją iš Portugalijos į Angliją atvežė karalienė Kotryna iš Bragansos. Paskui vakarinės arbatos tradicija pamažu paplito visoje britų imperijoje.
Būdingas angliško stiliaus vakarinės arbatos tradicijos bruožas, be paties karštojo gėrimo, yra prie jo patiekiamos bandelės. Su arbata tinka paskanauti saldžių kepinių.
Kreminis citrinų pyragas
Sausainiai su uogiene
Mamos Mazarino pyragas
Juostelės
Braškių uogienė su greipfrutais
Braškių pyragas
Sausainiai su aviečių kremu
4 citrusinių vaisių marmeladas
Citrinų kremas
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais. Sukūrėme čatnių receptų, kviečiame juos išbandyti!
Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių. Išbandykite mini arba daugiasluosknius sūrio pyragaičius. Visada laimėsite, jei pyragas bus aviečių, karamelės ar citrinų skonio!