Sausainiai su uogiene

Apie 35 vnt.

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

Tešlai
200 g sviesto ar margarino
30 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
10 g „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
250 g sijotų miltų
1 kiaušinio trynys

Užpildui
200 g aviečių
50 ml vandens
150 g „Dansukker“ cukraus uogienėms

Papuošti
30 g „Dansukker“ cukraus miltelių
keli vandens lašai

Paruošimo instrukcijos

Pirmiausia puode sumaišykite avietes su vandeniu ir vieną minutę pavirinkite. Įberkite cukrų uogienėms ir dar 2 minutes pavirinkite. Palikite atvėsti. Sumaišykite tešlos sudedamąsias dalis. Tešlą sudėkite į plastikinį maišelį ir vienai valandai padėkite į šaldytuvą. Iš trečdalio tešlos suformuokite 35 rutuliukus. Sudėkite juos ant kepimo popieriumi padengtos skardos. Prispauskite rutuliukus ir į kiekvieno vidurį įdėkite truputį uogienės. Likusią tešlą išspauskite aplink sausainių kraštus. Kepkite sausainius vidurinėje orkaitės lentynėlėje 175 °C temperatūroje apie 7 minutes. Cukraus miltelius sumaišykite su trupučiu vandens, gauta mase aptepkite sausainius.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai

Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais

Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta

Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.