Sausainiai su uogiene

Apie 35 vnt.

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

Tešlai
200 g sviesto ar margarino
30 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
10 g „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
250 g sijotų miltų
1 kiaušinio trynys

Užpildui
200 g aviečių
50 ml vandens
150 g „Dansukker“ cukraus uogienėms

Papuošti
30 g „Dansukker“ cukraus miltelių
keli vandens lašai

Paruošimo instrukcijos

Pirmiausia puode sumaišykite avietes su vandeniu ir vieną minutę pavirinkite. Įberkite cukrų uogienėms ir dar 2 minutes pavirinkite. Palikite atvėsti. Sumaišykite tešlos sudedamąsias dalis. Tešlą sudėkite į plastikinį maišelį ir vienai valandai padėkite į šaldytuvą. Iš trečdalio tešlos suformuokite 35 rutuliukus. Sudėkite juos ant kepimo popieriumi padengtos skardos. Prispauskite rutuliukus ir į kiekvieno vidurį įdėkite truputį uogienės. Likusią tešlą išspauskite aplink sausainių kraštus. Kepkite sausainius vidurinėje orkaitės lentynėlėje 175 °C temperatūroje apie 7 minutes. Cukraus miltelius sumaišykite su trupučiu vandens, gauta mase aptepkite sausainius.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.