Tešlai
Užpildui
Papuošti
Pirmiausia puode sumaišykite avietes su vandeniu ir vieną minutę pavirinkite. Įberkite cukrų uogienėms ir dar 2 minutes pavirinkite. Palikite atvėsti. Sumaišykite tešlos sudedamąsias dalis. Tešlą sudėkite į plastikinį maišelį ir vienai valandai padėkite į šaldytuvą. Iš trečdalio tešlos suformuokite 35 rutuliukus. Sudėkite juos ant kepimo popieriumi padengtos skardos. Prispauskite rutuliukus ir į kiekvieno vidurį įdėkite truputį uogienės. Likusią tešlą išspauskite aplink sausainių kraštus. Kepkite sausainius vidurinėje orkaitės lentynėlėje 175 °C temperatūroje apie 7 minutes. Cukraus miltelius sumaišykite su trupučiu vandens, gauta mase aptepkite sausainius.
Receptą sukūrė