Mamos Mazarino pyragas

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

200 g sviesto
2 kiaušiniai
250 g „Dansukker“ cukraus miltelių
50 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
240 g kvietinių miltų
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
150 ml pieno
0,5 arbatinio šaukštelio migdolų ekstrakto
50 g migdolų pastos

Paruošimo instrukcijos

Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Išklokite skardą kepimo popieriumi. Ištirpinkite sviestą. Dubenyje sumaišykite kiaušinius ir cukrų – tam naudokite samtį, o ne elektrinį plaktuvą. Tada supilkite sirupą. Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir palikite. Į ištirpintą sviestą supilkite pieną, migdolų ekstraktą ir pastą. Tada supilkite kiaušinių ir miltų mišinius. Nesijaudinkite, jei pastebėsite gumuliukų – jie pradings kepant. Pilkite paruoštą mišinį į skardą ir kepkite ant apatinės orkaitės lentynėlės apie 15–20 minučių. Iškepę leiskite atvėsti ir apibarstykite cukraus milteliais .Taip pat galite aplieti glajumi ar tirpintu šokoladu.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai

Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai

Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas

Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.