Sudedamosios dalys
80 g juodos duonos
1,4 l vandens
1,5 g sausų mielių (2,5 - 3 g, jei norite stipresnės giros)
120 g „Dansukker“ cukraus „Farinas“
5 g razinų
Girą galite pagardinti įdėdami 1 g kmynų.
Gaminimo eiga
Konvekcinėje krosnelėje duoną apkepkite iki tamsiai rudos spalvos, užpilkite ją verdančiu vandeniu ir palikite pastovėti 5 valandas. Mieles sumaišykite su cukrumi „Farinas“ ir užpylę nedideliu kiekiu 35-36 0C vandens, palikite, kad pakiltų. Praėjus 5 valandoms duonos nuovirą perkoškite, į skystį įmaišykite mielių ir cukraus „Farinas“ mišinį, nuplautas razinas, uždenkite ir palaikykite šiltai 5 valandas. Po to stipriai atšaldykite. Skanaus!
Jei į girą dėsite kmynus, juos nuplaukite, užplikykite verdančiu vandeniu ir sumaišykite su visais ingredientais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.