Sudedamosios dalys
Ledai
4 kiaušinių tryniai
210 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
200 ml pieno
150 ml riebios grietinėlės
Pagardai
75 g kapoto juodojo šokolado arba
150 g riešutų sviesto + 75 g kapoto
juodojo šokolado
Patiekimui
imbierinių sausainių
Gaminimo eiga
Kiaušinių trynius išplakite su sirupu (70 g). Prikaistuvyje užvirinkite pieną, grietinėlę ir šviesųjį sirupą (140 g). Tada į prikaistuvį supilkite kiaušinių plakinį.
Nukoškite per tankų sietelį ir sudėkite pasirinktus pagardus. Šokolado berti neskubėkite – palaukite, kol masės visiškai atvės.
Ledams naudokite 15 cm pločio ir 20 cm ilgio formelę. Masę galite išsukti ledų gamybos aparate. Tada sudėkite į formelę. Ledų sluoksnis turėtų būti maždaug 1,5 cm storio. Jeigu ledų gamybos aparato neturite, masę dėkite į šaldytuvą ne trumpiau kaip 5 valandoms (ir retkarčiais permaišykite).
Ledams sustingus, iš masės išpjaukite apvalius diskelius. Juos dėkite tarp dviejų imbierinių sausainių ir patiekite.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui. Be to, juos paprasta derinti su įvairiausiais priedais. Pavyzdžiui, pabandykite pašlakstyti juos „Dansukker“ šviesiuoju sirupu.

Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.

Žiemos iškyla
Gražią žiemos dieną visų nuotaika būna tiesiog puiki! Tačiau linksmybėms lauke reikia daug energijos. Čia pateikiame nuostabių receptų, kurie puikiai tiks žiemos iškyloms, nes šiuos patiekalus galima laikyti termose.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado. Pasisemkite įkvėpimo iš puikių mūsų receptų.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių. Naudodami mūsų cukrų uogienėms arba cukrų marmeladams, marmelado pasigaminsite vos per keletą minučių.

Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais
Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Savaitgalį pasisemkite energijos, įsitaisę ant sofos prie televizoriaus su šeima, draugais ir kažkuo ypač skaniu. Mes turime receptų jaukiam vakarui!