Sudedamosios dalys
Ledai
4 kiaušinių tryniai
210 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
200 ml pieno
150 ml riebios grietinėlės
Pagardai
75 g kapoto juodojo šokolado arba
150 g riešutų sviesto + 75 g kapoto
juodojo šokolado
Patiekimui
imbierinių sausainių
Paruošimo instrukcijos
Kiaušinių trynius išplakite su sirupu (70 g). Prikaistuvyje užvirinkite pieną, grietinėlę ir šviesųjį sirupą (140 g). Tada į prikaistuvį supilkite kiaušinių plakinį.
Nukoškite per tankų sietelį ir sudėkite pasirinktus pagardus. Šokolado berti neskubėkite – palaukite, kol masės visiškai atvės.
Ledams naudokite 15 cm pločio ir 20 cm ilgio formelę. Masę galite išsukti ledų gamybos aparate. Tada sudėkite į formelę. Ledų sluoksnis turėtų būti maždaug 1,5 cm storio. Jeigu ledų gamybos aparato neturite, masę dėkite į šaldytuvą ne trumpiau kaip 5 valandoms (ir retkarčiais permaišykite).
Ledams sustingus, iš masės išpjaukite apvalius diskelius. Juos dėkite tarp dviejų imbierinių sausainių ir patiekite.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?


Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų pyragaičiai
Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.


Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.