Sudedamosios dalys
Ledai
4 kiaušinių tryniai
210 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
200 ml pieno
150 ml riebios grietinėlės
Pagardai
75 g kapoto juodojo šokolado arba
150 g riešutų sviesto + 75 g kapoto
juodojo šokolado
Patiekimui
imbierinių sausainių
Paruošimo instrukcijos
Kiaušinių trynius išplakite su sirupu (70 g). Prikaistuvyje užvirinkite pieną, grietinėlę ir šviesųjį sirupą (140 g). Tada į prikaistuvį supilkite kiaušinių plakinį.
Nukoškite per tankų sietelį ir sudėkite pasirinktus pagardus. Šokolado berti neskubėkite – palaukite, kol masės visiškai atvės.
Ledams naudokite 15 cm pločio ir 20 cm ilgio formelę. Masę galite išsukti ledų gamybos aparate. Tada sudėkite į formelę. Ledų sluoksnis turėtų būti maždaug 1,5 cm storio. Jeigu ledų gamybos aparato neturite, masę dėkite į šaldytuvą ne trumpiau kaip 5 valandoms (ir retkarčiais permaišykite).
Ledams sustingus, iš masės išpjaukite apvalius diskelius. Juos dėkite tarp dviejų imbierinių sausainių ir patiekite.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Valentinas kviečia prie stalo
Iš tiesų Meilės diena tęsiasi visus metus. Tačiau būtent vasario 14 d. meilei skiriamas ypatingas dėmesys. Tada kaip tik yra tinkama proga paruošti gardėsių.

Žiemos iškyla
Gražią žiemos dieną visų nuotaika būna tiesiog puiki! Tačiau linksmybėms lauke reikia daug energijos.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.