Sudedamosios dalys
250 g kambario temperatūros sviesto
95 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
1,5 šaukštelio vanilinio cukraus
270 g paprastų miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Figų marmeladas
Paruošimo instrukcijos
Plakite sviestą, nerafinuotą cukranendrių cukrų ir vanilinį cukrų, kol pasidarys šviesi ir puri masė.
Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Atsargiai supilkite į sviesto, nerafinuoto cukranendrių cukraus ir vanilinio cukraus mišinį.
Mišinį supilkite į 20 nedidelių keksiukų formelių ir mišinio viduryje miltuotu pirštu įspauskite nedidelę duobutę.
Duobutę pripilkite figų marmeladu.
Kepkite ant apatinės orkaitės lentynėlės 14–16 min. 200 °C įkaitintoje orkaitėje, kol keksiukai lengvai paruduos. Keksiukus ištraukite iš orkaitės ir leiskite atvėsti.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos
Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės
Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.