Sudedamosios dalys
250 g kambario temperatūros sviesto
95 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
1,5 šaukštelio vanilinio cukraus
270 g paprastų miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Figų marmeladas
Gaminimo eiga
Plakite sviestą, nerafinuotą cukranendrių cukrų ir vanilinį cukrų, kol pasidarys šviesi ir puri masė.
Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Atsargiai supilkite į sviesto, nerafinuoto cukranendrių cukraus ir vanilinio cukraus mišinį.
Mišinį supilkite į 20 nedidelių keksiukų formelių ir mišinio viduryje miltuotu pirštu įspauskite nedidelę duobutę.
Duobutę pripilkite figų marmeladu.
Kepkite ant apatinės orkaitės lentynėlės 14–16 min. 200 °C įkaitintoje orkaitėje, kol keksiukai lengvai paruduos. Keksiukus ištraukite iš orkaitės ir leiskite atvėsti.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.