Figų marmeladas

1 stiklainis 30 minučių
Figų marmeladas
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 200 g džiovintų figų
  • 100 ml vandens
  • 90 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
  • 50 g „Dansukker“ cukraus marmeladams

Suminkštinkite figas maždaug 10 min. pamerkę į dubenį su vandeniu. Trinkite odelę, kad pašalintumėte, ir padalykite figas į smulkius gabaliukus.

Figų gabaliukus sudėkite į prikaistuvį, supilkite vandenį, suberkite nerafinuotą cukranendrių cukrų ir cukrų marmeladams.

Virkite apie 5 minutes. Nugriebkite putas ir susmulkinkite marmeladą maišytuvu.

Marmeladą supilkite į stiklainį. Uždarykite, laikykite sausoje ir tamsioje vietoje.

Receptą sukūrė

Dansukker