Sudedamosios dalys
700 g bruknių
300 ml vandens
190 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
Gaminimo eiga
Į prikaistuvį supilkite vandenį ir bruknes. Užvirkite ir kaitinkite tol, kol uogos suminkštės.
Nukoškite per tankų sietelį. Iš uogų išspauskite kuo daugiau skysčio. Jį supilkite į prikaistuvį. Suberkite nerafinuotą cukranendrių cukrų ir trumpai pavirkite. Nukelkite puodą nuo ugnies ir nugriebkite putas. Dar kartą nukoškite sultis per tankų sietelį.
Sultis supilkite į butelį. Uždenkite ir palikite atvėsti. Laikykite šaldytuve.
Prieš patiekdami pagal skonį atskieskite vandeniu. Galite patiekti šaltą arba pašildytą.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.