Sudedamosios dalys
500 ml gražgarsčių
2 kietos kriaušės
100 g vynuogių
150 g paskrudintų stambiai kapotų lazdynų riešutų
200 g gabalėliais supjaustyto bri sūrio
Padažui
2 šaukštai aliejaus be priedų
2 šaukštai „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
2 šaukštai šviežiai spaustų apelsinų sulčių
½ g šafranų
1 ml stambiai maltų juodųjų pipirų
Gaminimo eiga
Nuplaukite gražgarstes, palikite jas ant popieriaus nudžiūti. Pasidėkite dubenį. Nulupkite kriaušes, supjaustykite jas skiltelėmis ar gabalėliais ir trumpam pamerkite į verdantį vandenį. Nuplaukite šaltu vandeniu ir padėkite ant virtuvinio popieriaus. Nuskalaukite vynuoges, perpjaukite jas pusiau ir pašalinkite sėklas. Į salotas sudėkite kriaušių gabalėlius, vynuoges ir sūrį. Apibarstykite kapotais riešutais. Sumaišykite padažo sudedamąsias dalis ir prieš patiekdami užpilkite juo salotas.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.