Žaliųjų vynuogių marmeladas

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

1 kg vynuogių (be kauliukų)
50 ml vandens
60 ml šviežiai spaustų citrinų sulčių
330 g „Dansukker“ cukraus marmeladams
0,5 g malto kardamono

Paruošimo instrukcijos

Vynuoges nuplaukite ir supjaustykite gabalėliais.

Visas sudedamąsias dalis supilkite į prikaistuvį ir maišydami pavirkite 5–7 minutes.

Nugriebkite putas. Išpilstykite į švarius stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.