Žaliųjų citrinų ir imbierų kremas

Žaliųjų citrinų ir imbiero skonių derinys puikiai subalansuoja kremo saldumą. Mūsų žaliųjų citrinų ir imbierų kremas puikiai tinka tiek prie angliškų bandelių, tiek prie sekmadienio popietinių vaflių.

1 stiklainiukas

30 min.

Įvertinimas (2 vnt)

Sudedamosios dalys

5 žaliųjų citrinų sultys (apie 200 ml)
2 kiaušinių tryniai
1 kiaušinis
380 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
2–3 šaukšteliai šviežiai tarkuotų imbierų
100 g sviesto (kambario temperatūros)

Paruošimo instrukcijos

Išspauskite žaliųjų citrinų sultis. Į prikaistuvį įmuškite kiaušinį, supilkite 2 kiaušinių trynius ir žaliųjų citrinų sultis, suberkite cukrų uogienėms ir išplakite. Sudėkite tarkuotus imbierus.

Prikaistuvį padėkite ant viryklės ir kaitinkite kelias minutes nuolat maišydami.

Palaukite, kol kremas sutirštės. Tada įmaišykite sviestą.

Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir nukoškite kremą. Supilkite į švarų stiklainiuką. Laikykite šaldytuve.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.