Vyšnių tiramisu

4-6 asmenims
Vyšnių tiramisu
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

200 ml stiprios kavos
4 šaukštai likerio „Amaretto“
75-100 g biskvito
4 kiaušinių tryniai
125 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
300 g vyšnių
250 g sūrio „Mascarpone“
250 g grietinėlės
1 šaukštelis „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile

Papuošti
Kakavos miltelių

Biskvitą sulaistykite kava su likeriu, kad būtų šlapias. Išplaktus kiaušinio trynius su cukraus milteliais pakaitinkite stikliniame inde, kuris plūduriuoja verdamame vandenyje. Palaukite kol masė sutirštės. Atvėsinkite. Nuplaukite vyšnias. Išimkite kauliukus. Suberkite į kiaušinio masę. Sumaišykite sūrį „Mascarpone“ su grietinėle ir vaniliniu cukrumi. Biskvitą ištepkite puse šios masės. Paskirstykite kiaušinio ir vyšnių masę. Paskirstykite likusią sūrio masę. Pabarstykite kakavos milteliais. Laikykite šaltai.

Receptą sukūrė

Dansukker