Vyšnių tiramisu

4-6 asmenims

Įvertinimas (3 vnt)

Sudedamosios dalys

200 ml stiprios kavos
4 šaukštai likerio „Amaretto“
75-100 g biskvito
4 kiaušinių tryniai
125 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
300 g vyšnių
250 g sūrio „Mascarpone“
250 g grietinėlės
1 šaukštelis vanilinio cukraus

Papuošti
Kakavos miltelių

Paruošimo instrukcijos

Biskvitą sulaistykite kava su likeriu, kad būtų šlapias. Išplaktus kiaušinio trynius su cukraus milteliais pakaitinkite stikliniame inde, kuris plūduriuoja verdamame vandenyje. Palaukite kol masė sutirštės. Atvėsinkite. Nuplaukite vyšnias. Išimkite kauliukus. Suberkite į kiaušinio masę. Sumaišykite sūrį „Mascarpone“ su grietinėle ir vaniliniu cukrumi. Biskvitą ištepkite puse šios masės. Paskirstykite kiaušinio ir vyšnių masę. Paskirstykite likusią sūrio masę. Pabarstykite kakavos milteliais. Laikykite šaltai.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.