Sudedamosios dalys
1 geltona paprika, supjaustyta kubeliais
50 g poro smulkiais šiaudeliais
8 vyšniniai pomidorai, perpjauti per pusę
150 g keptos vištienos, pjaustytos kubeliais
100 g salotų ”rucola”
4 salotų lapai
100 g žaliųjų žirnelių
Užpilas
1 šaukštelis baltojo vyno acto
2 šaukštai aliejaus
1/2 šaukštelio druskos
1/2 šaukštelio „Dansukker“ cukraus
1/2 šaukštelio kario
Paruošimo instrukcijos
Užpilo sudedamosios dalys sumaišomos ir atšaldomos. Į kiekvienos salotinės dugną dedama po salotos lapą, likę ingredientai sumaišomi ir sudedami į salotines. Užpilas užpilamas ant vištienos salotų prieš pat valgant.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.